"Het is iets moois, nu nog klein, iets dat nog komen gaat en dus moet groeien…"

Het groeiproces dat in elke mens aanwezig is, wilden we doortrekken naar onze geboortegeschenkjes: zaadjes om zelf te ontkiemen én te verzorgen. Met de nodige verzorging en liefde groeit namelijk alles uit tot iets moois; zo ook onze kleine Wolf.

We selecteerden drie bloemsoorten: de zonnebloem, het klavertjevier en de lavendel.

groei mee

Zonnebloem

Hoewel de zonnebloem slechts een eenjarige plant is en dus geen lange levensduur heeft, vonden we dit een geschikte bloemsoort om met jullie te delen. Het verwijst voor ons naar het 'carpe diem'-gehalte van het leven waar ieder van ons wel eens aan herinnerd moet worden. Zo ook zullen wij ons best doen om dit door te geven aan Wolf.

groei mee

Klavertjevier

Een zeldzame klaversoort bestaande uit vier deelblaadjes die staan voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk. Vier pijlers die wij als ouder willen meegeven aan Wolf en als vrienden aan jullie.

groei mee

Lavendel

De keuze voor lavendel vind je terug in zowel de geur als de rustgevende werking van de bloemsoort. Wij willen namelijk de evenwichtigheid van het leven waarderen en behouden om zo samen te genieten van de kleine, fijne en mooie dingen in het leven. Het is op die manier dat liefde ontstaat en leidt tot nieuw leven; in ons geval zorgde dat voor Wolfje.