peter

Michael

De naam Michael is een Hebreeuwse naam en verwijst naar de aartsengel Michaël. Deze engel wordt aanzien als een beschermer en betrouwbare gids. We zijn er zeker van dat de peter van Wolf deze taak goed zal uitvoeren en zijn naam dus niet gestolen heeft.

Lieve broer

Eerst en vooral dank je wel om 'ja' te zeggen zonder enige twijfel tegen de mee-opvoedende taak die jou te wachten staat. Je hebt natuurlijk al bijna 25 jaar ervaring als grote broer, 10 jaar als peter en ondertussen 2 jaar als papa. Mocht iemand dus weten hoe het allemaal moet, ben jij dat wel.

Onze keuze om jou dé vraag te stellen was snel 'beklonken'. Zowel Arne als ik was het eens over jouw peterschap. We weten welke warmte en liefde je uitstraalt met het 'alziende oog' voor de waarden en normen waar wij eveneens naar streven. Kortom: jij bent volgens ons de ideale persoon waar Wolf op kan terugvallen, mocht dit ooit nodig zijn.

Wij weten dat jij jouw taak met volle overtuiging, liefde en wilskracht zal uitvoeren, gesteund door jouw gezinnetje. Wij zijn dus fier te mogen melden dat jij, Michael Cillen, de peter bent van onze kleine spruit.

_ Melissa

meter

Eline

De naam Eline is een variant op Helena en vindt haar oorsprong in het Grieks. In deze taal betekent het 'fakkel' wat staat voor 'stralende, schitterende'. We weten dat de meter van Wolf haar fakkel over hem zal laten schitteren om de weg te wijzen en er de nodige warmte mee zal uitstralen.

Lieve tante

De voorbije jaren toonde je tijdens je ziekte een groot doorzettingsvermogen, positivisme en liet je het niet na om dag in dag uit te genieten van alle mogelijke (kleine) dingen. Je leerde onze familie terug stilstaan rond 'geluk' en 'gezondheid'.

Zo'n sterke madam die mee waakt over onze kleine jongen geeft ons een heerlijk goed gevoel. Je meterschap liet je huilen van geluk. Een blijk van puurheid, verbondenheid en dankbaarheid. Geen seconde twijfel bij ons toen jouw naam viel als meter.

Wij beseffen wellicht maar half hoeveel geluk wij hebben met jou in ons midden. We weten dat jij jouw taak super gaat doen, samen en gesteund door jouw gezin. We zijn dus ongelofelijk fier te kunnen melden dat jij, Eline Ghys, de meter bent van onze kleine jongen.

_ Arne